Elérhetőségeink

Az egyre növekvő ügyfélforgalom miatt, valamint annak érdekében, hogy valamennyi ügyfelünk számára könnyen elérhetőek legyünk jelenleg már Budapesten és Pest megyében is tartunk fenn irodát.

A budapesti iroda székhelye a főváros pesti oldalának egyik legjobban megközelíthető részén, a VII. kerületben található egy klasszikus polgári villaépület 1. emeletén. Ügyfeleink kényelmét szolgálja a több, mint száz négyzetméter nagyságú klimatizált irodahelyiség, ahol igényes berendezés, barátságos fogadtatás, valamint gyors és szakszerű tanácsadás segíti elő Ügyfeleink számára, hogy az általunk nyújtott jogi szolgáltatásokat személyesein is kellemes körülmények között vehessék igénybe. Irodánk budapesti székhelye mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Gépkocsival közlekedő Megbízóink részére ingyenes parkolási lehetőség nyílik az Iroda melletti parkolóban, melyet az Iroda bérel kifejezetten Ügyfelei számára. Tömegközlekedéssel utazók a 70-es (Bajza utcai megálló) és a 78-as trolibuszt, valamint a kisföldalattit (Bajza utcai megálló) vehetik igénybe, a tájékozódásban a honlapunkon megtalálható térkép segít Önöknek.

Ügyfélközpontú szemléletünkből következik, hogy elsősorban Megbízóink kényelmét tartjuk szem előtt, így az egyszerű megközelíthetőség mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy nyitva tartásunk kiszámítható legyen és mindenki számára elérhető. (budapesti iroda: Hétfőtől-csütörtökig 8.00-tól 16.00 óráig, Pénteken 8.00-tól 14.00 óráig, telefonon előre egyeztetett időpontban; gödi iroda: Hétfőn 9.00-től 17.00 óráig, Szerdán 9.00-től 14.00 óráig, mobil: Dr. Szöcs Edit ügyvéd +36-20/985-7469)

A budapesti székhelyű iroda mellett a Pest megyében található gödi irodánkban is szívesen látjuk Ügyfeleinket. A Polgármesteri Hivatal patinás épületének udvarában kialakított kisebb, családiasabb hangulatú Irodában a jogi tanácsadás bárki számára gyorsan elérhető, mivel ügyvédeink előzetes telefonos bejelentkezés nélkül is fogadnak mindenkit, akinek jogi kérdése, problémája támad.

Budapest

Göd

Elektronikusan